U-Vitamin

Mi az az U-Vitamin?
– Amikor felfedezték, tulajdonságai alapján a vitaminok közé lett besorolva. Késõbb kiderült, hogy lényegében a methioninsavak családjába tartozik, de az eredeti neve – U-Vitamin – mindmáig rajtaragadt.

Miért fontos az U-Vitamin?
– Elsõsorban az emberi, az állati és a növényi sejtek immunrendszerét erõsíti meg. Védi a sejtfalakat a sérüléstõl, illetve károsodásuk esetén megkönnyíti azok regenerációját.

 

Felhasználásának eredményei haszonállatoknál:

a. Megnõ a betegségekkel szembeni ellenálló-képesség
b. Erõsödik a stressztûrõ-képesség (hõmérséklet, etetés, szállítás, stb.)
c. Segít a micotoxinok komformatív eltüntetésében
d. Megelõzi a májbetegséget, a máj elváltozásait
e. Véd az enterális megbetegedésektõl (pl. Parvo-virus, szopornyica)
f. A takarmány jobban hasznosul
g. Növekszik a hús- és a gyapjútermelés.
h. Javul a szaporodási mutató, csökken az elhullás.

 

Felhasználásának eredményei növényeknél:

a. Nagyobb ellenálló-képesség a kártevõkkel szemben
b. Erõsebb genetikai stabilitás
c. A mennyiségi és a minõségi mutatók megnövekedése
d. Felgyorsult hegesedési folyamatok
e. Könnyebb fermentáció

 

Emberi szervezetre gyakorolt hatása:

a. Megelõzi, ill. megszünteti a külsõ és belsõ gyulladásokat
b. Hegmentesen szünteti meg a külsõ és a belsõ fekélyeket
c. Gyógyítja a cukorbetegséget és az aranyeret
d. Csillapítja a Craisfeld-Jacobs kór tüneteit
e. Hatásosan segít a nõgyógyászati jellegû problémákon (AIDS)
f. Segít az immunrendszer elégtelenségein
g. Megszünteti a genitáliák bakteriális megbetegedéseit
h. Gyengíti az alkohol- és a kábítószerfüggést
i. Felerõsíti a szervezet méregtelenítõ funkcióit
j. Kondícionálja a legyengült szervezetet